Scheidsrechtersvereniging

de Langstraat

Agenda

  

Scheidsrechter gezocht

Heb je een scheidsrechter nodig? Vraag het via twitter en gebruik de hashtag #scheidsrechtergezocht. Dan verschijnt het in de timeline hieronder en kunnen scheidsrechters die een vrij weekend hebben alsnog de groene grasmat betreden.

Word lid van de COVS

Kalender

Verjaardagen

    Er zijn vandaag geen leden jarig

binnenkort jarig:

Sport algemeen 

spekdekas

De stemperiode voor de Rabobank Clubkas Campagne gaat van start! Dinsdag 3 oktober ontvangen alle Rabobank leden de stemkaart met een unieke persoonlijke code waarmee zij via de website van de Rabobank hun stem(men) kunnen uitbrengen op de vereniging of stichting die hun voorkeur heeft. Ieder lid krijgt 5 stemmen om te verdelen, waarvan maximaal 2 stemmen aan dezelfde club mogen worden gegeven. Deze stemmen kunnen tot en met 17 oktober worden uitgebracht. Hopelijk draagt u de voetbalscheidsrechtersvereniging in de Langstraat een warm hart toe en brengt u 1 of 2 van uw stemmen uit op "COVS De Langstraat".

 

Hoe meer stemmen wij als vereniging ontvangen hoe groter de bijdrage van de Rabobank voor COVS de Langstraat is. U hebt dus direct invloed op onze bijdrage.

 

Let wel, er kan alleen gestemd worden door de leden van de Rabobank. Bent u nog geen lid van de Rabobank dan is het helaas niet mogelijk om dit jaar mee te stemmen. Kent u mensen in uw netwerk die wel lid zijn van de Rabobank? Vraag ze dan om op “COVS “De Langstraat” te stemmen.

 

Elke stem telt. U stemt toch ook (op ons)!

 

Wij danken u alvast hartelijk voor uw steun.

 

Het bestuur van COVS de Langstraat.

#COVSlangstraat

Steun de COVS en koop hier

Adverteren
Hardloopaanbiedingen.nl | Dé online hardloopspecialist