Scheidsrechtersvereniging

de Langstraat

Agenda

  

Scheidsrechter gezocht

Heb je een scheidsrechter nodig? Vraag het via twitter en gebruik de hashtag #scheidsrechtergezocht. Dan verschijnt het in de timeline hieronder en kunnen scheidsrechters die een vrij weekend hebben alsnog de groene grasmat betreden.

Word lid van de COVS

Kalender

Verjaardagen

    Er zijn vandaag geen leden jarig

binnenkort jarig:

Sport algemeen 

Eindhoven - Het spelregelteam van de Langstraat 1 is er op vrijdag 6 april 2018 niet in geslaagd het districtskampioenschap in Zuid 1 te prolongeren. Het team bestaande uit Yoerak van Voorst, Sjaak van Esch en Roel van der Werff bleef steken op 234 punten. Het team van Den Bosch bleek dit jaar echt een maatje te groot voor de Langstraat met 271 punten. Zelfs Breda 1 met 263 punten moest het spelregelteam voor zich dulden. Zowel Jan Willems als Nico Opstraat van team Den Bosch behaalden een honderd procent score van 100 punten. Het individueel klassement kent dit jaar dus een ex aequo. Sjaak van Esch wist nog wel op het podium te komen met 95 punten. 

 team18


De finale van het districtskampioenschap Zuid 1 werd gehouden in het clubgebouw van COVS Eindhoven 'de Stip' in Eindhoven. De wedstrijd begon met het afnemen van de schriftelijke vragenronde. Na de schriftelijke ronde werd de wedstrijd vervolgd met de digitale vragen. Spelleider Leo van Beurden had voor aanvang van de wedstrijd aangegeven bij enkele vragen de wedstrijd te onderbreken voor een korte uitleg. Het bleek dat niet alle vragen correct werden weergegeven en voor de nodige verwarring zorgden. 

 

Na de pauze was de quizronde aan de beurt. Het laatste onderdeel waren de beeldvragen. Daar werd over het algemeen heel goed gescoord. 

 

Het NK spelregels voor COVS teams wordt dit jaar georganiseerd door het jubilerende Eindhoven (90 jaar) en wordt gehouden op zaterdag 9 juni 2018. De Langstraat wenst het team van Den Bosch heel veel succes in de finale.

 

De zaalprijs ging naar Nizam Kaya met 34 punten gevolgd door Stan Goedhart (30 punten) en Henk van Bekkum (28 punten). 

 

Eindstand districtsfinale spelregels Zuid 1
1 Den Bosch 271
2 Breda 1 263
3 de Langstraat 234
4 Tilburg 228
5 Breda 2 222
6 Valkenswaard 193
     
Individueel klassement  
1 Jan Willems 100
  Nico Opstraat 100
3 Sjaak van Esch 95

#COVSlangstraat

Steun de COVS en koop hier

Adverteren
Hardloopaanbiedingen.nl | Dé online hardloopspecialist