Scheidsrechtersvereniging

de Langstraat

Welkom bij de scheidsrechters in de Langstraat!

Scheidsrechtersvereniging "de Langstraat" is een belangen- en sportvereniging voor en door voetbalscheidsrechters in de regio Langstraat in de provincie Noord-Brabant.

We zijn aangesloten bij de COVS.

IBAN NL10 RABO 0302 4973 82

Meer weten? Mail ons: secretariaat@covsdelangstraat.nl of vul het contactformulier in.

logo COVS 75 jaar

Verjaardagen

Er zijn vandaag geen leden jarig

binnenkort jarig:

Inloggen Mijn Langstraat

SportSport

Op vrijdagavond 12 mei stond eigenlijk het jaarlijkse Cees Rekkerstoernooi gepland. Al jaren een klein toernooi tussen de COVS verenigingen van Den Bosch, Tilburg, Breda en De Langstraat.

Helaas merken ook de COVS verenigingen dat de leden iets ouder worden en is het steeds moeilijker om een team af te vaardigen. Waar vorig jaar Breda al niet genoeg spelers op de been kon krijgen, was ook dit jaar de COVS uit Tilburg dat zich om die reden af heeft moeten melden. Gelukkig was COVS Den Bosch wel met een team beschikbaar, maar ook bij hen en bij het team van De Langstraat was de spoeling dun dit jaar.

Onder de bezielende leiding van scheidsrechter Jan IJpelaar werd er om 20.00uur door Cees Rekkers jr symbolisch de aftrap verricht en daarna gingen de 2 teams zonder wissels de strijd aan over 2 x 20 minuten. Waarbij er vooraf een stevige regenbui was gevallen, bleef het tijdens de wedstrijd gelukkig droog en konden de aanwezige toeschouwers  de wedstrijd vanaf de zijlijn bekijken. De wedstrijd ging gelijk op in de 1e helft, maar De Langstraat opende de score na een goed kwartier. In de 2e helft was het Den Bosch dat de gelijkmaker zocht en ook vond na 10 minuten. Daarna weer hetzelfde spelbeeld. Toch was het De Langstraat dat de overwinning pakte door een onverwachte intikker van Roel in de korte hoek.

Na de wedstrijd werden er nog strafschoppen genomen waarbij De Langstraat slechts 1x scoorde, maar dat mocht de pret niet drukken. Na de wedstrijden kwamen beide teams nog voor een hapje en een drankje in de kantine en werd de loterij nog gehouden met uiteenlopende prijzen.

Al met al een avond die anders gepland was, maar uiteindelijk wel heel leuk was.